Acasă Stiri Administratie LUCRĂRILE AU ÎN VEDERE REFACEREA PĂRCULEŢULUI DIN FAŢA MUZEULUI LUCIAN GRIGORESCU

LUCRĂRILE AU ÎN VEDERE REFACEREA PĂRCULEŢULUI DIN FAŢA MUZEULUI LUCIAN GRIGORESCU

3
0

Reprezentanții Appolo Ecoterm au intervenit cu utilaje în parcul din fața Muzeului Lucian Grigorescu din Medgidia. La o primă vedere acest loc arată ca după război… În acest sens s-au luat măsuri pentru recondiționarea spațiului verde.

Cetățenii au sesizat în repetate rânduri autorităţile de starea spaiului verde din fața muzeului dar şi de miroasul de toaletă publică. Astfel, societatea Apolo Ecoterm, a decis să refacă parcul și să îi aducă un nou aspect.

Gardul viu pe lângã faptul cã este uscat, este vãzut de unii cetãțeni certaþi cu bunele maniere ca o toaletã publicã. Chiar și în mijlocul zilei își fac nevoile pe spațiul verde sau pe zidurile muzeului, iar mirosul este insuportabil pentru restul trecãtorilor.

De asemenea, bãncile sunt rupte iar oamenii se așeazã cu cu grijã pentru a nu-și distruge hainele. Este evident cã ele sunt uzate și din cauza timpului dar și de oamenii certați cu legea. Pe alei sunt porțiuni mari în care lipsesc pavele.

La final parcul se dorește a avea bãnci noi, arbuști flori, pavele noi și un miros care sã nu te goneascã din acel loc care ar trebui sã fie pentru relaxare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.