Acasă Timp liber TURIȘTII SUNT MULȚUMIȚI DE PREȚURILE MICI, DE CURĂȚENIE, LINIȘTE ȘI SIGURANȚA DE...

TURIȘTII SUNT MULȚUMIȚI DE PREȚURILE MICI, DE CURĂȚENIE, LINIȘTE ȘI SIGURANȚA DE PE PLAJA MODERN

4
0

Plaja Modern este mereu plină de oameni dornici de bronz dar și de liniște. Singurul sunet aparte este dat de valurile care se sparg de țărm. Zilele însorite i-au scos din nou pe oameni din case și i-au adus direct pe nisipul fin.

Chiar dacă nu este foarte mediatizată plaja Modern este un loc frecventat atât de turişti cât şi de localnicii din Constanța. De ce ? În primul rând pentru că prețurile sunt mult mai mici spre deosebire celelalte stațiuni . (Imagine plancardă șezlong modern ) Oamenii se declară mulţumiţi si spun că salvamarii le conferă siguranţă. ( Imagini salvamar in larg cu barca . ). Salvatorii le transmit turiştilor şi câteva sfaturi.

Să vedem ce spun oamenii în legătura cu întreținerea plajei.

Dar dacă aruncăm o privire mai atentă vom observa pahare de bere aruncate , resturi de mancare, ambalaje și mucuri de țigară peste tot . Undeva în spatele plajei zace o ruină a unui tobogan cu apă. Este în paragină de ani de zile şi nimeni nu face nimic pentru a-l repune pe picioare . (Imagini topogan)

Chiar și așa pe plaja Modern vin foarte mulți turiști chiar şi străini .

Este o plajă superbă dacă avem în vedere liniștea. Pentru copii este un loc sigur datorită faptului că apa este mică pe o distanţă de 20-30 de metri spre larg . Acest lucru scade riscul de înec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.