Acasă Stiri Administratie CENTRUL DE TINERET DE LA POARTA ALBĂ REPREZINTĂ UN LOC DE ÎNTÂLNIRE...

CENTRUL DE TINERET DE LA POARTA ALBĂ REPREZINTĂ UN LOC DE ÎNTÂLNIRE PENTRU ACTIVITĂȚILE CULTURAL-ARTISTICE

6
0

Centru pentru tineret în comuna Poarta Albă. Scopul acestuia este de a oferi localnicilor cu vârste între 14 și 35 de ani alte modalități de învățare decât cele tradiționale. Totodată acesta mai repreintă și un loc de întâlnire pentru activitățile cultural-artistice.

Noul centru de tineret din Poarta Albă are o suprafață totală de 514,45 metri pătrați. Este dotat cu mobilier adecvat și echipamente IT, necesare desfășurării activității . Clădirea modernizată și reabilitată cuprinde un centru de informare, o sală de ședințe, o sală pentru organizarea diferitelor festivități sau conferințe. Despre toate acestea ne-a vorbit Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă.

De asemenea în centru se află o zonă de consiliere și educație pentru cultura antreprenorială. Dar și săli multifuncționale pentru activități sportive, o bibliotecă și o sală sportivă.

Valoarea totală a proiectului ,,Reabilitarea, extinderea și dotarea unei clădiri din zona Metropolitană din localitatea Poarta Albă în vederea utilizării acesteia drept centru pentru tineret”este de peste 2,7 milioane lei. Dintre aceștia aproximativ 2,1milioane reprezintă asistența financiară nerambursabilă, iar 42,733lei reprezintă contribuția Primăriei Poarta Albă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.