Your message has been sent, you will be contacted soon
Televiziunea Alpha Media – ADEVĂRUL NE ELIBEREAZĂ

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » Stiri » Sport » CS TOP STAR TT CONSTANȚA, MEDALIATĂ CU BRONZ LA SFÂRȘITUL SUPERLIGII NAȚIONALE DE TENIS DE MASĂ!

CS TOP STAR TT CONSTANȚA, MEDALIATĂ CU BRONZ LA SFÂRȘITUL SUPERLIGII NAȚIONALE DE TENIS DE MASĂ!

Sezonul 2017-2018 a reprezentat prima participare a clubului in cel inalt nivel valoric al Campionatului National de Tenis de Masa, organizat de Federatia Romana de Tenis de Masa-SUPERLIGA.

Infiintat in urma cu 3 ani, in anul 2015, CS Top Star TT Constanta a parcurs anual toate nivelurile valorice, promovand la fiecare sfarsit de sezon competitional, si terminind prima participare in Superliga pe podium.
Astfel, in finala mica a competitiei desfasurata pe 19 iunie la Constanta, in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv –“Nicolae Rotaru”, echipa antrenata de Andrei Filimon a reusit sa invinga CS Politehnica Cluj, cu scorul general de 9-8 ( 4-5 in prima mansa si 5-3 in mansa a doua)
In componenta Pletea Cristian, Lipan Alexandru, Pletea Antonio, Grigore Cristian-jucatori, Filimon Andrei-antrenor principal si Sebe Liliana-antrenor secund, Cristian Pindichi –Team Manager, clubul si-a realizat obiectivul propus stabilit, si anume clasarea in primele 6 echipe din Superliga.

Constanta pune o noua bifa pe harta sportului national.
Multumim intregii echipe a clubului, prietenilor pentru sustinere, si nu in ultimul rand Primariei Constanta pentru implicarea in sportul de performanta din orasul nostru!

Etichete:
PBX     Muzeu telenet ziua Radio Constanta judetul tau judetul tau judetul tau