Your message has been sent, you will be contacted soon
tvalphamedia.ro by TVAction

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » Stiri » Invatamant » PERIOADA DEPUNERII DOSARELOR LA LICEU ESTE CUPRINSĂ ÎNTRE 17 ŞI 25 IULIE

PERIOADA DEPUNERII DOSARELOR LA LICEU ESTE CUPRINSĂ ÎNTRE 17 ŞI 25 IULIE

După ce au văzut rezultatele de le Evaluarea Națională, elevii claselor a opta au aflat la ce liceu au intrat. Ministerul Educației Naționale a finalizat prima etapă a repartizării computerizate. Acum urmează înscrierea la liceu.

Reparttizarea electronică a fost făcută. Acum elevii își pot depune dosarele de înscriere la liceele respective. Perioada depunerii dosarelor este 17- 25 iulie.

Reamintim că din acest an la calcularea mediei de admitere la liceu, cea de la evaluarea națională a reprezentat 75% față de 50% din anii anteriori. Astfel doar 25 % a reprezentat ponederea mediilor din anii de gimnaziu. La Liceul Nicolae Bălcescu concurența a fost și mai mare datorită locurilor mai puține rămase anul acesta.

După emoțiile examenelor elevii vor putea să se bucure de vacanță. A fost un examen care le-a creat emoții dar pentru mulți bucuria reușitei la liceul dorit a făcut ca această vară să devina una mult mai frumoasă. Televiziunea Alpha Media le urează elevilor de acum liceeni sincere felicitări pentru reușita la examen și mult succes în continuare!

Etichete:

Leave a Comment

PBX     Muzeu telenet ziua Radio Constanta judetul tau judetul tau judetul tau