Your message has been sent, you will be contacted soon
Televiziunea Alpha Media – Mai întâi ADEVĂRUL

Call Me Now!

Închide
Prima pagină » Stiri » Social » SOCIETATEA RAJA NU PERCEPE TAXE PENTRU CONVENŢIA DE FACTURARE INDIVIDUALĂ

SOCIETATEA RAJA NU PERCEPE TAXE PENTRU CONVENŢIA DE FACTURARE INDIVIDUALĂ

O intervenție telefonică a dus la o dispută între o societatea RAJA și asociația unui bloc din Medgidia. O locuitoare a imobilului a sunat în timpul emisiunii ,,Față-n față” la care era invitat primarul Marian Iordache şi a anunțat că familiilor din scara unde ea locuiește, li s-au cerut bani pentru a încheia convenţiile de facturare individuală cu operatorul de apă şi canalizare.

O echipă a televiziunii Alpha Media însoţită de reprezentanții Raja s-a deplasat la blocul cu pricina. Oamenii așteptau nerăbdători să afle cum se poate rezolva situația neplăcută din imobilul în care locuiesc.

Neînțelegerile au pornit de la cererea făcută de către un locatar. Acesta spune că şi-a anunţat vecinii că trebuie să contribuie cu suma de 50 lei pentru a se realiza formele legale pentru despărțirea celor 3 scări de bloc. Din păcate însă nu toți vecinii au înțeles acest lucru

Pentru că oamenilor li s-a părut ciudat, în condiţiile în care unii cunosc că societatea Raja nu cere această sumă de bani, o locatară a sunat la Televiziunea Alpha Media pentru a se convinge. Iata ce a urmat…

Conducerea societății RAJA S.A anunță abonatii că această informație nu este reală.

În urma întâlnirii oamenii au înțeles că RAJA nu cere bani pentru a încheia convenţiile de facturare individuală. De asemenea pentru a avea facturi mai mici şi pentru a limita pierderile abonaţii trebuie să își rezolve problemele pe care le au pe plan tehnic si administrativ.

Etichete:

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

PBX     Muzeu telenet ziua Radio Constanta judetul tau judetul tau judetul tau